RÓLUNK

 

Kik vagyunk?

A TREND Ékszer • Dekor • Ajándék 1999 óta kínálja a különleges ezüst és divatékszereket, exkluzív dekorációkat, úgymint képkereteket, szobrokat, étkészleteket.

Mindezek mellett szakértője a kivételes ajándékoknak legyen szó bármilyen alkalomról – esküvő, keresztelő, ballagás -, vagy legyen a megajándékozott nő, férfi, gyermek. Nálunk biztosan megtalálja azokat az ajándékokat, amelyek hatalmas örömet szereznek.

 

Nem engedünk a minőségből

Nálunk biztosan nem fog találni silány minőségű, széteső képkereteket, vagy gagyi, műanyag gyermek ajándékokat.

Sikerünk titka, hogy minden terméket, melyet vevőinknek ajánlunk előválogatunk, és csak a legjobbakat kínáljuk tovább.

Szinte az összes termékünk Olaszországban készült, prémium alapanyagokból, némelyik kézzel megmunkált, egészen egyedi darab.

Magyarországon egyedüliként forgalmazzuk a klasszikus designjegyeiről és időtálló minőségéről híres VALENTI dekorációkat és ajándéktárgyakat vagy a páratlanul exkluzív és prémium GREGGIO márka termékeit.

 

Mindenben segítünk!

Tudjuk milyen nehéz igazán örömet szerezni egy meglepetéssel, mi ebben szeretnénk segítségére lenni!

Webshopunkban egyedi, prémium minőségű ajándékokat kínálunk férfiaknak, nőknek, kisgyermekeknek egészen újszülött kortól.

Mindemellett gondoltunk az idősebb korosztályra is, ugyanúgy ahogy alkalmakra is talál nálunk specifikus ajándékokat, készüljön esküvőre, ballagásra, diplomaosztóra, keresztülőre.

Ha mégis elakadna, és nem találja a tökéletest, írjon nekünk (Facebookon, Instagramon, vagy honlapunkon keresztül) és segítünk mindenben!

Korrekt árakért a lehető legjobb minőséget kínáljuk!

 

Mégsem tetszik?

Mivel hiszünk termékeink minőségében, így bátran vállaljuk, hogyha mégis előfordul, hogy vevőink nem 100%-ban elégedettek a kapott termékkel, vagy épp a megajándékozottnak nem tetszik, amit kapott mi kérdés és indoklás nélkül elfogadjuk döntését.  

Annyit kérünk csak ebben az esetben, hogy 14 napon belül küldje vissza nekünk az eredeti csomagolásban és mi rövid időn belül visszatérítjük a vételárat!

 

 

Néhány Vevőnk visszajelzése vásárlásuk után:

 

„Itt végre gondolnak az idősebb korosztályra is, nem csak a legmodernebb dísztárgyak közül tudok válogatni. Ráadásul másnapra itt volt a rendelésem, nagy örömet szerezve így a nagymamámnak! Készségesek voltak, a csomagolás gyönyörű és a rendelést is gyorsan le lehetett adni.”

(D. Krisztina)

 

„Az árak korrektek, a termékkínálat széles. Végre nem a gagyi, kínai tollszettet kaptam, hanem ténylegesen minőségit! Köszönöm”

(Sz. Zoltán)

 

„ Bravo! Így kellene működnie mindennek és mindenkinek. A rendelés flottul ment, a kérdésemre a termékkel kapcsolatban nagyon gyorsan reagáltak és szinte másnapra itt is volt.”

(H. Zsolt)

 

"Keresztelőre kerestem ajándékot, így találtam erre a webshopra! Nem a műanyag kacatot kerestem, szerencsére itt úgy tűnik gondolnak az igazán igényes ajándékokra is. Nyugodt szívvel adtam ki érte egy kicsivel többet, mert gyönyörű amit kaptam. Biztosan tetszeni fog az ajándékom. Köszönöm!"

(T. Anna)

 

 

 Instagram  |  Facebook 

Kapcsolat

 

vissza a főoldalra